Menu Sluiten

Blog

industriele keldervloer van beton gestort.

Industrie Beton stoere Toepassingen in de praktijk

Onze bewerkingen onderscheiden zich door het verhogen van de duurzaamheid en functionaliteit van de beton wat wij behandelen, hierbij houden wij rekening met de esthetische waarde van het vloeroppervlak.

Onder de naam “Woonbeton”Betonvloeren bieden wij een door ons ontwikkelde hoogwaardige van beton(vloeren) en andere Industrie Beton toepassingen. Hieronder verstaan wij het verduurzamen en gebruiksvriendelijk maken van betonvloeren zonder dat wij gebruik maken van afwerklagen, zoals coating, lakken etc. Wij koppelen hierbij de natuurlijke sterkte en duurzaamheid van beton aan de huidige hoogwaardige gebruikerseisen in de industriële en private sectoren.

Andersoortige betonnen oppervlakken zoals: Bladen,Wastafels, Pilaren, Wanden, Plafonds en Gevels worden door onze partners bewerkt om te worden verfraaid of om bestand te zijn tegen bepaalde omgevingsfactoren zoals o.a.:food gebruik,verkeer (strooizout), vorst, water, verontreiniging, zuren, olie of graffiti.

industriele-keldervloer
industriele-keldervloer

industriele keldervloer van beton gestort.Industrie Beton stoere Toepassingen in de praktijk Onze bewerkingen onderscheiden zich door het verhogen van de duurzaamheid van de betonvloer.

industriele-keldervloer
industriele-keldervloer

Andere vloeren kan naruurlijk ook

Vloer van Anhydriet

Vloer van Kompozyt

Vloer van Magnesiet

Verwante berichten