Menu Sluiten

Printbeton

Printbeton voor uw terras of woning

Bent u op van plan om uw oude verzakte oprit of terras te vernieuwen? Dan is printbeton misschien wel iets voor u. Met deze betonsoort maakt Woodstock vloeren prachtige opritten en terrassen. Printbeton heeft als grote voordelen dat het langer meegaat dan een natuurproduct, onkruid en verzakkingen geen kans meer krijgen, en er een enorme variatie aan 'tegels' verkrijgbaar is.

De voordelen van printbeton

Dit product heeft dus heel veel voordelen ten opzichte van natuursteen. Ten eerste: verzakkingen. Verzakt straatwerk in een oprit of terras zijn mensen vaak een doorn in het oog. Maar met printbeton hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Doordat het materiaal uit één stuk bestaat kan het nooit op bepaalde plekken gaan verzakken, zoals dat bij natuursteen wel het geval is. Nog een doorn in het oog: onkruid! Elke keer maar weer op uw knieën om onkruid te verwijderen is geen pretje. Maar ook onkruid heeft bij een terras of oprit van printbeton geen kans, doordat dit product naadloos is. Ten slotte gaat het ook nog eens een stuk langer mee. Het blijft langer mooi, en het onderhoud is gemakkelijker.

Ontelbare variaties

PrintbetonMaar, horen we u denken, tuintegels van natuursteen zien er toch veel mooier uit dan dat saaie beton? In tegendeel! Met printbeton voor een oprit of terras heeft u qua look en uitstraling ontelbaar veel opties. Met behulp van zogenaamde stencils of matten drukken we namelijk elk patroon in het beton dat u maar kunt bedenken. Klinkertjes, kasseien of hout. Het is allemaal mogelijk. En tuintegels van printbeton (eigenlijk zijn het geen tuintegels, maar zo zien ze er wel uit) zien er eigenlijk precies hetzelfde uit als het 'origineel'. Want ook qua kleur heeft u vrije keuze.

Nadelen

De enige nadelen die aan printbeton kleven hebben te maken met de prijs. Het aanleggen van een terras is bij de aanschaf een stukje duurder. Maar als u bedenkt dat het eindproduct veel langer mooi blijft, en dus langer meegaat dan natuursteen, haalt u uw investering er op den duur echt wel uit. En dan heeft u dus ook nog eens geen omkijken naar verzakkingen of dat vervelende onkruid!

Prijzen en informatie

Omdat wij ontzettend veel variaties aanbieden, is er niet echt een vaste prijsindicatie te geven. Wilt u informatie over de prijzen, of heeft u andere vragen over printbeton? Vul dan het contactformulier in. In de showroom van Woodstock aan de Meiland 17 in Obdam, vindt u ook enkele samples van printbeton. Kom gerust een kijkje nemen!