Menu Sluiten

Betonvloer polijsten

Oude betonvloer renoveren

Betonvloer polijsten

Woodstock vloeren stort niet alleen nieuwe betonvloeren, maar is ook een kei in het opknappen van oude betonvloeren. Dit doen ze door middel van het polijsten van de vloer. Een oude en versleten betonvloer hoeft dus niet direct helemaal afgeschreven te worden. Laat hem door Woodstock opknappen, en uw vloer ziet er weer als nieuw uit. Zo kan hij nog jaren mee en hoeft u geen hele nieuwe neer te leggen. Een stuk goedkoper natuurlijk. Doordat de vloer tijdens het polijsten verdicht wordt, krijgt hij een glanzend oppervlakte. Hierdoor ontstaat een prachtige eigentijdse uitstraling, die zowel perfect in een woonhuis als in een meer werkgerelateerde omgeving past.

Betonvloer polijsten of het vlinderen van beton

Een betonvloer krijgt in de loop van de tijd versleten plekken, of de kleur ervan vervaagt. Deze lelijke plekken op de vloer doen de uitstraling natuurlijk geen goed. Als de afwerklaag versleten is wordt uw vloer bovendien niet meer beschermd en kunnen er splinters ontstaan. Al deze problemen lost u eenvoudig op door de vloer te laten polijsten. Vooral als u even geen budget heeft voor een compleet nieuwe vloer, is dit de perfecte oplossing voor het opknappen van uw betonvloer. Door het polijsten verdwijnen alle beschadigingen uit de vloer en krijgt deze weer een prachtig uitstraling krijgen. Polijsten kan overigens ook bij een nieuwe vloer; ook dan krijgt uw vloer een prachtige uitstraling. Wilt u de betonvloer een afwerklaag geven, omdat deze niet meer helemaal schoon te krijgen is? Ook dan is polijsten de oplossing. Door het polijsten verdwijnen alle vuile plekken, zodat de vloer weer als nieuw oogt. Doordat Wodostock altijd met de nieuwste schuurmachines werkt, garanderen zij u het allerbeste resultaat. Een perfect gepolijste vloer die nog jaren mee kan.

Meer informatie

Wilt u weten wat de opties zijn om uw vloer te laten opknappen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.