Menu Sluiten

Betonpomp huren

Betonpomp huren

Wilt u het storten van het beton liever zelf doen? Daarvoor kunt u  bij ons een betonpomp huren met pompmachinist. Onze machinist heeft altijd de juiste kennis van zaken en kan u eventueel ter plekke nog van advies voorzien. Onze pompen en machinisten werken altijd snel, gemakkelijk en veilig.

BETONPOMP HUREN?

Kleine projecten

Vroeger ging het storten van beton met kruiwagens of emmers. Gelukkig kunt u met onze kleine betonpomp de klus een stuk efficiënter klaren. Onze kleine pomp is op bijna elke plek inzetbaar. Gaat u beton storten in de tuin, de kruipruimte of in een schuurtje dan is de kleine betonpomp ideaal. Lange afstanden van de mixer naar de stortplek zijn door de flexibiliteit en mobiliteit van onze kleine pomp verleden tijd. Door slangen aan elkaar te koppelen kan er over een afstand tot wel 300 meter worden verpompt. Ook als u op hoogte wilt storten is de kleine betonpomp een uitkomst. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ook op de 8e verdieping beton storten. Moeilijk bereikbare plekken zijn dus geen met de kleine betonpomp. Met de pomp stort u het beton bovendien veel sneller dan als u bijvoorbeeld met kruiwagens zou werken. U bespaart zo veel tijd en kosten.

Grote stort

betonpomp huren

Ook voor grote projecten hebben wij een betonpomp te huur. Dit is de standaardpomp op een vrachtwagen. Bij het storten van grote hoeveelheden beton is dit uiteraard een betere optie dan de kleine betonpomp. Natuurlijk denken wij als specialist in beton graag met u mee over de beste aanpak van het storten voor uw project. Dat kan gaan over de samenstelling van het beton, hoe de plek van de stort het beste te bereiken is en de planning van de werkzaamheden.

Tarieven en contact

De tarieven van de verschillende betonpompen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem contact met ons op voor een prijs op maat. Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met een van onze deskundige medewerkers opnemen.