Menu Sluiten

Betonpomp huren

Betonpomp huren

Wilt u zelf beton gaan storten? Dan kunt u bij Woodstock vloeren een betonpomp huren met pompmachinist. Hun machinist heeft altijd de juiste kennis van zaken en kan u eventueel ter plekke nog van advies voorzien. De pompen en machinisten van West-Friesland werken altijd snel, gemakkelijk en veilig.

Betonpomp huren

Kleine projecten

Vroeger ging het storten van beton met kruiwagens of emmers. Gelukkig kunt u met de kleine betonpomp van de klus een stuk efficiënter klaren. Deze pomp is op bijna elke plek inzetbaar. Gaat u beton storten in de tuin, de kruipruimte of in een schuurtje dan is een kleine betonpomp ideaal. Lange afstanden van de mixer naar de stortplek zijn door de flexibiliteit en mobiliteit van de kleine pomp verleden tijd. Door slangen aan elkaar te koppelen kan er over een afstand tot wel 300 meter worden verpompt. Ook als u op hoogte wilt storten is de kleine betonpomp een uitkomst. Op die manier kunt u bijvoorbeeld ook op de 8e verdieping beton storten. Moeilijk bereikbare plekken zijn er dus niet meer. Met de pomp stort u het beton bovendien veel sneller dan als u bijvoorbeeld met kruiwagens zou werken. U bespaart zo veel tijd en kosten.

Grote stort

Ook voor grote projecten kunt u bij Woodstock vloeren terecht. Ze hebben namelijk ook een grote standaardpomp op een vrachtwagen. Bij het storten van grote hoeveelheden beton is dit uiteraard een betere optie dan de kleine betonpomp. Natuurlijk denkt Woodstock als specialist in beton graag met u mee over de beste aanpak van het storten voor uw project. Dat kan gaan over de samenstelling van het beton, hoe de plek van de stort het beste te bereiken is en de planning van de werkzaamheden.

Tarieven en contact

De tarieven van de verschillende betonpompen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Neem contact met Woodstock op voor een prijs op maat. Ook voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van hun deskundige medewerkers.