Menu Sluiten

Kompozyt vloer

Kompozyt

Sinds kort maakt Woodstock vloeren ook de zogenaamde Kompozytvloer. Dit is een revolutionair product dat door zijn unieke samenstelling een erg energiezuinige vloer is. Het sluit perfect aan bij het huidige mantra van de regering: iedereen moet van het gas! Hieronder een eerste kennismaking met Kompozyt.

Wat is Kompozyt?

De Kompozyt vloer is een vloer die bestaat uit veel verschillende elementen. Welke elementen? Dat is het geheim van de smid. Maar uitleggen wat het is, dat kan wel. Door de unieke combinatie van elementen gaat de vloer heel zuinig met energie om. Hij houdt warmte namelijk erg goed vast, en geeft die warmte heel geleidelijk weer af. Dit betekent dat u een stuk minder vaak hoeft te stoken om uw woning op temperatuur te houden. Door de speciale biologisch afbreekbare verwarmingsvloeistof die het Kompozyt-systeem gebruikt, bespaart u zelfs nog meer op de stookkosten.

Alle voordelen van de kompozyt vloer

  • U bespaart ruimte door het ontbreken radiatoren.
  • U heeft een lagere energierekening.
  • Het is een erg milieuvriendelijk product.
  • U kunt de vloer afwerken met diverse producten (tapijt, tegels, parket, enz.).
  • De vloer is erg vlak.
  • Kompozyt is ongevoelig voor schimmel.
  • Kompozyt is goed te combineren met vloerverwarming.

Gasloos Nederland

Woodstock plaatst de Kompozyt vloer compleet met vloerverwarming, zo bent u helemáál klaar voor de toekomst. Eerst isoleren ze de ruimte met schuimbeton. Op deze fundering plaatsen ze de vloerverwarming, en hieromheen brengen ze ten slotte de Kompozyt vloer aan.

Het systeem van Woodstock sluit uitstekend aan op de verduurzaming die de Nederlandse regering wil doorvoeren: niet alleen bieden zij gasloze verwarming, hun product bespaart ook nog eens op de kosten omdat het zo ontzettend zuinig is. Met de Kompozytvloer zorgen ze ervoor dat het op die manier aantrekkelijk wordt voor mensen om gasloos te gaan, dat het gasloos maken van Nederland een stuk gemakkelijker wordt en een stuk sneller gaat.

De prijs

De kosten van de Kompozytvloer zijn in aanschaf hoger dan een standaard woonbetonvloer. De prijs van Kompozyt ligt per 40 vierkante meter zo'n 300 euro hoger. Maar wees gerust, uiteindelijk betaalt uw investering zich dubbel en dwars terug. U bent met Kompozyt klaar voor de toekomst.

ContactKompozyt vloer

Heeft u vragen over de Kompozyt vloer? Neem dan gerust contact op met een van de deskundige medewerkers van Woodstock. Dat kan zowel telefonisch (0226 - 427785) als via het contactformulier. Ook kunt u altijd een keertje een kijkje komen nemen in de showroom van Woodstock aan de Meiland 17 in Obdam.