Menu Sluiten

Kompozyt vloer

Kompozyt

Sinds kort hebben we ook de zogenaamde Kompozyt vloer in ons assortiment. Dit is een revolutionair product dat door zijn unieke samenstelling een erg energiezuinige vloer is. Het sluit perfect aan bij het huidige mantra van de regering: iedereen moet van het gas! Hieronder een eerste kennismaking met Kompozyt.

Wat is Kompozyt?

De Kompozyt vloer is een vloer die bestaat uit veel verschillende elementen. Welke elementen? Dat verklappen we liever niet. U weet wel, het geheim van de smid. Maar we kunnen wel uitleggen wat het is. Door de unieke combinatie van elementen gaat de vloer heel zuinig met energie om. Hij houdt warmte namelijk erg goed vast, en geeft die warmte heel geleidelijk weer af. Dit betekent dat u een stuk minder vaak hoeft te stoken om uw woning op temperatuur te houden. Door de speciale biologisch afbreekbare verwarmingsvloeistof die het Kompozyt-systeem gebruikt, bespaart u zelfs nog meer op de stookkosten.

Alle voordelen van de kompozyt vloer

  • U bespaart ruimte door het ontbreken radiatoren
  • U heeft een lagere energierekening
  • Het is een erg milieuvriendelijk product
  • U kunt de vloer afwerken met diverse producten (tapijt, tegels, parket, enz.)
  • De vloer is erg vlak
  • Kompozyt is ongevoelig voor schimmel
  • Kompozyt is goed te combineren met vloerverwarming

Gasloos Nederland

We plaatsen de Kompozyt vloer compleet met vloerverwarming, zo bent u helemáál klaar voor de toekomst. Eerst isoleren we de ruimte met schuimbeton. Op deze fundering plaatsen we de vloerverwarming, en hieromheen brengen we de Kompozyt vloer aan.

Ons systeem sluit uitstekend aan op de verduurzaming die de Nederlandse regering wil doorvoeren: niet alleen bieden wij gasloze verwarming, ons product bespaart ook nog eens op de kosten omdat het zo ontzettend zuinig is. Met ons product zorgen we ervoor dat het zo aantrekkelijk wordt voor mensen om gasloos te gaan, dat het gasloos maken van Nederland een stuk gemakkelijker en sneller wordt.

De prijs

De kosten van de Kompozyt vloer zijn in aanschaf duurder dan een standaard woonbetonvloer. De prijs van de Kompozyt vloer ligt per 40 vierkante meter zo'n 300 euro hoger. Maar geloof ons, uiteindelijk betaalt uw investering zich dubbel en dwars terug. U bent met Kompozyt klaar voor de toekomst.

ContactKompozyt vloer

Heeft u vragen over de Kompozyt vloer? Neem dan gerust contact op met een van onze deskundige medewerkers. Dat kan zowel telefonisch (0226 - 427785) als via de mail (info@tbo.nu). U kunt ook altijd een keertje een kijkje komen nemen in onze showroom aan de Meiland 17 in Obdam.