Menu Sluiten

Blog

Wat zijn de voordelen van een schuimbeton vloer?

vloerverwarming

Wanneer u kiest voor een vloer renovatie van Woodstock Vloeren dan bent u verzekerd van:

– Extra isolatie binnen een korte tijd: schuimbetonvloeren in standaardafmetingen zijn direct leverbaar; ze kunnen doorgaans al binnen twee dagen geleverd worden. U kunt dus al heel snel beschikken over extra isolatie met vloerverwarming om uw huis te verbeteren!

– Een efficiënte benutting van de hoogte in kruipruimte: oude huisjes en bedrijfspanden hebben vaak een hoger kruipruimte dan de minimale hoogte die vereist is voor een schuimvloer, terwijl die hoogte in veel gevallen niet optimaal benut wordt. Met een schuimvloer kan dat alsnog!

Een breed scala aan toepassingen: de vloeren van Woodstock kunnen worden gebruikt als uitbreiding van de bestaande vloer, maar ook pvc kom naar de showroom. Ons unieke systeem is uitermate geschikt voor hoge belastingen en grote overspanningen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eenvoudige werkwijze: wij beschikken over een eigen pomp die de plaatsing schuimbeton en montage van uw vloer voor u kan uitvoeren. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te helpen ! Onze montagehandleiding en films voor vloeren laat zien hoe simpel en doeltreffend ons systeem is.

Uitbreidingsmogelijkheden: het systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast worden met vloerverwarming en warmtepomp. Latere aanvullingen op uw vloer, zoals de plaatsing vloerverwarming van een (extra) zone, zijn binnen no time te realiseren.

Uitzonderlijke flexibiliteit: onze vloeren zijn op zichzelf staande systemen die eenvoudig te monteren en op te bouwen. Dit maakt het een zeer toekomstbestendige oplossing.

Een korte terugverdientijd: dankzij ons gestandaardiseerde systeem en grootschalige inkoop kunnen wij verrassend voordelige tarieven hanteren; de kosten van een schuimvloer liggen tussen de €70,00 en €150,00 per m². Dat is aanzienlijk goedkoper dan andere kruipruimte. De investering ligt ook veel lager dan wanneer u zou kiezen voor een grootschalige verbouwing.

Subsidie op schuimbeton

subsidie vloerverwarming

“Liever goedkoop dan duurzaam” – , denkt de klant.

Vanwege de hoge prijzen denkt de consument bij vloerverwarming op schuimbeton vooral aan zijn portemonnee en te weinig aan duurzaamheid, zo blijkt uit onderzoek van. “De overheid gaat de consument gelukkig helpen om de juiste keuzes isoleren te maken en geeft subsidie “.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Vloerisolatie subsidie
Hoe kan ik mijn woning isoleren?

Gerelateerde berichten