Menu Sluiten

Schuimbeton isolatie

Isopact schuimbeton isolatie

Schuimbeton West/Isopact en Woodstock vloeren zijn de belangrijkste partners van West-Friesland Vloerenservice. Heeft u met spoed alleen schuimbeton nodig? Dan kunt u bellen met 06-25196551. Bij geen gehoor kunt u bellen naar: 0226-406047. Schuimbeton West/Isopact is expert op het gebied van isolatie met behulp van schuimbeton. Schuimbeton is een uitstekend isolatiemateriaal en bestaat uit cement, zand, water en schuim. Doordat de specie vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt. Hierdoor bereikt de specie ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

De schuimbetonvloer is een schuimbeton laag in de kruipruimte, waar de oude balklaag is verwijderd bovenop de schuimbeton is vloerverwarming aangebracht, met daarop een betonvloer. Deze vloer is uitermate geschikt om op wonen. Wilt u meer weten over dit product, dan kunt u contact opnemen met Woodstock Vloeren: 085-4846144. Bij geen gehoor: 0226-427785 of per mail naar info@woodstock-vloeren.nl. Woodstock vloeren uit Obdam bied de gecombineerde schuimbetonvloer aan.

Kruipruimte isoleren

De kruipruimte is een bron van veel problemen. Onder meer vocht, tocht en schimmel krijgen vrij spel in uw huis als de kruipruimte niet goed is geïsoleerd. De kruipruimte opvullen met schuimbeton lost al deze problemen op. Isopact is dé specialist om vochtproblemen te lijf te gaan. Door de volledige kruipruimte met schuimisolatie op te vullen krijgen vocht en tocht geen kans meer om zich door het huis te verspreiden, of bijvoorbeeld een houten vloer aan te tasten. U bent voorgoed van schimmel en houtrot af! De kruipruimte met schuimbeton heeft een RC-waarde van 3,5 m² K/W (bij een vloer van 35 cm dik).

VoordelenSchuimbeton isolatie

Schuimbeton is een vorm van isolatie die veel voordelen heeft. In de eerste plaats is het natuurlijk een uitstekend isolatiemiddel. Maar het is ook nog eens erg licht en (ondanks het gewicht) relatief sterk. Het houdt dus vocht weg, maar is ook goed bestand tegen vorst en dooi. Ten slotte is schuimbeton ook een erg milieuvriendelijk product. Het is volledig recyclebaar en gaat erg lang mee. Het is dus een zeer duurzaam product.

Schuimbeton met vloerverwarming

Schuimbeton is ook een uitstekende ondergrond voor een vloerverwarming. De vloerverwarming komt op de fundering van schuimbeton te liggen. Vervolgens gieten medewerkers van West-Friesland Vloerenservice een anhydrietvloer om de buizen van de vloerverwarming heen. Een anhydrietvloer is een hele gladde vloer waarop u een vloerbedekking naar keuze legt: bijvoorbeeld hout, laminaat, PVC of tapijt. Anhydriet heeft als groot voordeel dat het warmte erg goed geleidt. Heeft u liever woonbeton? Dat kan ook! In dat geval plaatst West-Friesland in plaats van het anhydriet direct de woonbetonvloer op de vloerverwarming.

Wat zijn de kosten van schuimbeton

Schuimbeton is een vorm van vloerisolatie. De prijzen zijn afhankelijk van de stortlocatie en de oppervlakte. Het is dus altijd het beste om een offerte op maat bij West-Friesland Vloerenservice aan te vragen.

Contact

Wilt u meer informatie over schuimisolatie van Isopact, neem dan snel contact met West-Friesland op. Hun deskundige medewerkers zijn bereikbaar op telefoonnummer 0226-427785. U kunt hen ook mailen op woonopbeton@gmail.com, of gebruik het contactformulier betonvloer.