Menu Sluiten

Woodstock vloer

Woodstock vloer

Woodstock-Vloeren is een vloerenbedrijf uit Obdam. Onze woodstock vloer staat in de regio Heerhugowaard, Obdam, Alkmaar...eigenlijk in heel West-Friesland...al jaren voor kwaliteit en service. Sinds kort hebben we ook een prachtige showroom waar onze klanten al onze vloeren live kunnen bekijken en voelen. Wat voor vloeren hebben wij allemaal?

Houten vloeren

We hebben zowel laminaat als parket in ons assortiment. Het verschil tussen laminaat en parket is dat laminaat kunststof is en parket hout. Onze parketvloeren bestaan uit houten onderdelen die tegen elkaar aan liggen en op die manier een patroon vormen. Het is mogelijk om een groot aantal patronen te maken. Ons parket is geluidsreducerend en geschikt voor intensief gebruik én vloerverwarming.

Visgraat Parket

Woodstock vloer
Een zo'n patroon is het zogenaamde visgraatpatroon. Bij een visgraatparket liggen de planken in een schuinlopend patroon. Visgraat geeft een hele unieke uitstraling aan uw woonkamer. En uiteraard hebben we ze in verschillende kleuren. Dus: bent u op zoek naar visgraatvloer die goedkoop is maar ook van hoge kwaliteit? Dan bent u aan de Meiland 17 in Obdam aan het juiste adres. Dat is namelijk het adres van onze showroom. Hier kunt u al onze vloeren zelf komen bekijken: houten vloeren, laminaat, visgraat, parket. De koffie en onze medewerkers staan er altijd voor u klaar. Komt u ook een keertje langs?

Laminaat

Naast parket hebben we uiteraard ook laminaatvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van een hoge kwaliteit laminaat. Waar parket vaak lastig te leggen is zonder de juiste kennis, is ons laminaat voorzien van een handig kliksysteem. Eigenlijk kan iedereen het leggen. Het nadeel is dat het vaak minder lang mee gaat dan een houten vloer van echt goede kwaliteit. Of u voor hout of laminaat kiest is dan ook geheel afhankelijk van uw eigen wensen.

Vloerverwarming

Naast vloeren kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwarming. Hiermee geniet u heel het jaar door van een lekker binnenklimaat, én bespaart u op uw energierekening. Doordat wij samenwerken met een specialist in vloerverwarming kunnen we u mooie combinatiedeals bieden van bijvoorbeeld vloerverwarming en een houten vloer. Dat scheelt zowel in de kosten als in de communicatie. U hebt bij ons dan namelijk een contactpersoon voor de hele klus. Wel zo makkelijk.

Contact

Heeft u een vraag over een van onze vloeren? Neem dan contact met ons op.
Telefoon: 0226-427785
Mail: info@betonvloer.nu
Of gebruik het contactformulier

woodstock staat in de regio Heerhugowaard, Obdam, Alkmaar...eigenlijk in heel West-Friesland...al jaren voor kwaliteit en service veral de magnesietvloer