Menu Sluiten

Woodstock vloer

Woodstock vloer

Woodstock Vloeren is een vloerenbedrijf uit Obdam. De Woodstock vloeren staan in de regio Heerhugowaard, Obdam, Alkmaar...eigenlijk in heel West-Friesland...al jaren voor kwaliteit en service. Sinds vorig jaar heeft Woodstock ook een prachtige showroom waar klanten alle vloeren live kunnen bekijken en voelen. Wat voor vloeren heeft Woodstock allemaal?

Houten vloeren

We hebben zowel laminaat als parket in ons assortiment. Het verschil tussen laminaat en parket is dat laminaat kunststof is en parket hout. Onze parketvloeren bestaan uit houten onderdelen die tegen elkaar aan liggen en op die manier een patroon vormen. Het is mogelijk om een groot aantal patronen te maken. Ons parket is geluidsreducerend en geschikt voor intensief gebruik én vloerverwarming.

Visgraat Parket

Woodstock vloerEen zo'n patroon is het zogenaamde visgraatpatroon. Bij een visgraatparket liggen de planken in een schuinlopend patroon. Visgraat geeft een hele unieke uitstraling aan uw woonkamer. En uiteraard bestaan ze in veel verschillende kleuren. Dus: bent u op zoek naar een visgraatvloer die goedkoop is, maar ook van hoge kwaliteit? Dan bent u aan de Meiland 17 in Obdam aan het juiste adres. Dat is namelijk het adres van de showroom. Hier kunt u alle vloeren zelf komen bekijken: houten vloeren, laminaat, visgraat, parket. De koffie staat er voor u klaar. Komt u ook een keertje langs?

Laminaat

Naast parket heeft Woodstock uiteraard ook laminaatvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van een hoge kwaliteit laminaat. Waar parket vaak lastig te leggen is zonder de juiste kennis, is Woodstock-laminaat voorzien van een handig kliksysteem. Eigenlijk kan iedereen het leggen. Het nadeel is dat het vaak minder lang mee gaat dan een houten vloer van echt goede kwaliteit. Of u voor hout of laminaat kiest is dan ook geheel afhankelijk van uw eigen wensen.

PVC vloer

PVC vloeren zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Dit zorgt voor vele voordelen waardoor de vloer momenteel zeer populair is en steeds meer word toegepast bij niet alleen bedrijven maar ook bij particulieren. PVC is onderhoudsarm, slijtvast, waterbestendig, geluiddempend en warmte isolerend. PVC vloeren hebben echter ook nadelen.

Magnesietvloer

Een magnesietvloer is een dekvloer die nog moet worden afgewerkt met een eindvloer. Het bijzondere aan magnesiet is dat het ontzettend licht is. Een stuk lichter dan anhydriet bijvoorbeeld. Daarmee is het een goed alternatief voor anhydriet voor toepassing in (oudere) huizen met vloeren die niet veel gewicht mogen dragen. De vloer is ook goed te combineren met vloerverwarming.

Vloerverwarming

Naast vloeren kunt u bij Woodstock ook terecht voor vloerverwarming. Hiermee geniet u heel het jaar door van een lekker binnenklimaat, én bespaart u op uw energierekening. Doordat Woodstock samenwerken met een specialist in vloerverwarming kunnen ze u mooie combinatiedeals bieden van bijvoorbeeld vloerverwarming en een houten vloer. Dat scheelt zowel in de kosten als in de communicatie. U hebt dan namelijk één contactpersoon voor de hele klus. Wel zo makkelijk.

Contact

Heeft u een vraag over één van onze vloeren? Neem dan contact met Woodstock op. Telefoon: 0226-427785. Of gebruik het contactformulier