Menu Sluiten

Welke soorten decoratieve Betonvloeren zijn er?

Printbeton:

Printbeton biedt een unieke mogelijkheid om beton te stempelen, kleuren en af te werken, waardoor natuurlijke materialen zoals steen, baksteen of hout worden nagebootst.

Schuimbetonvloeren:

Lichtgewicht betonvloeren met uitstekende isolerende eigenschappen, perfect voor projecten met gewichtsbeperkingen en thermische isolatievereisten.

Gepolijste Betonvloeren:

Geniet van een gladde, glanzende afwerking die een eigentijdse uitstraling biedt aan betonvloeren, geschikt voor diverse toepassingen.

Gekleurde Betonvloeren:

Verrijk je ruimte met een scala aan kleurenopties, waardoor diverse ontwerpmogelijkheden ontstaan voor betonvloeren met een persoonlijk tintje.

Beton met Ingelegde Patronen:

Creëer visuele interesse door het integreren van ingelegde patronen, zoals geometrische vormen of bedrijfslogo’s, in betonvloerontwerpen.

Zuurgeëtste Betonvloeren:

Ervaar een unieke afwerking verkregen door zuur aan te brengen, wat betonvloeren voorziet van een gevarieerde kleur en textuur.

Beton met Grafische Prints:

Voeg visuele aantrekkingskracht toe met opvallende grafische prints, die betonvloeren een artistieke en eigentijdse uitstraling geven.

Beton met Exposed Aggregate:

Onthul de natuurlijke schoonheid van aggregaten door steentjes en korrels in het betonoppervlak bloot te leggen, voor een robuuste uitstraling.

Terrazzo Betonvloeren:

Ontdek luxe met terrazzo betonvloeren, voorzien van ingelegde stukjes marmer, glas of andere materialen, en creëer een tijdloze uitstraling.

Beton met Houten Inleg:

Combineer de robuustheid van beton met de warmte van hout door het inleggen van houten accenten, voor een harmonieuze vloeroplossing.

Beton met Metallic Afwerking:

Voeg een eigentijdse twist toe met een metallic afwerking, waardoor betonvloeren een glanzende, industriële uitstraling krijgen.

Gepersonaliseerde Stempels en Texturen:

Geef betonvloeren een unieke textuur met gepersonaliseerde stempels en reliëfpatronen, voor een persoonlijk en creatief ontwerp.