Menu Sluiten

Welke soorten isolerende betonvloer zijn er?

Schuimbetonvloeren:

Lichtgewicht beton dat uitstekende isolerende eigenschappen biedt. Ideaal voor projecten met gewichtsbeperkingen en waar thermische isolatie vereist is.

EPS-betonvloeren (Geëxpandeerd Polystyreen):

Beton gemengd met geëxpandeerd polystyreen, waardoor een lichte en isolerende vloer ontstaat. Geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Isolerend Schuimbeton op Kanaalplaatvloeren:

Combinatie van isolerend schuimbeton en kanaalplaatvloeren, waardoor een sterke en goed geïsoleerde vloer ontstaat. Vaak gebruikt in utiliteitsbouwprojecten.

Cellenbetonvloeren:

Gemaakt van cellenbetonblokken, bieden deze vloeren goede isolatie-eigenschappen. Ze zijn eenvoudig te installeren en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Argexbetonvloeren:

Beton vermengd met Argex-korrels (lichtgewicht geëxpandeerde kleikorrels), wat resulteert in een isolerende betonvloer met goede draagkracht.

Geïsoleerd Stortbeton met Isolatieplaten:

Een combinatie van gestort beton en isolatieplaten, waardoor een efficiënte isolerende betonvloer ontstaat. Geschikt voor verschillende bouwtoepassingen.

Geïsoleerd Beton met Glasgranulaten:

Beton vermengd met glasgranulaten voor verbeterde isolatie. Deze betonvloeren bieden een duurzaam en isolerend alternatief.

EPS-blokkenvloeren:

Gemaakt met EPS-blokken (geëxpandeerd polystyreen), deze vloeren bieden uitstekende thermische isolatie en zijn eenvoudig te installeren.

Schuimbeton op Warmte-isolatieplaten:

Een combinatie van schuimbeton en warmte-isolatieplaten voor een vloer met verbeterde thermische prestaties.

Geïsoleerd Beton met Perliet:

Beton gemengd met perliet, een lichtgewicht vulkanisch mineraal, voor een isolerende betonvloer met goede thermische eigenschappen.

De keuze voor het type isolerende betonvloer hangt af van factoren zoals de specifieke isolatie-eisen van het project, het budget en de constructieve eisen.