Menu Sluiten

Blog

De jong Ursem Keldervloer storten

Heiloo 680 m2 200 m3 voor De Jong Ursem Kelderbouw. De Jong maakt het West friesland stort de keldervloer mooi vlak in de kelder. Wilt u ook een BETONKELDER Kijk op de mooie site van De jong Ursem Wilt u ook een mooie vlakke betonvloer? Kijk eens op West Friesland Betonvloeren

Aannemingsbedrijf de Jong

De Jong Ursem Kelderbouw

De Jong Betonkelders is onderdeel van Aannemingsbedrijf de Jong Ursem. Zoals onze naam al zegt zijn zij gespecialiseerd in het bouwen van betonwerk. Zoals het bouwen van betonkelders onder nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden, appartementen etc. in de breedste zin van het woord. Elke techniek welke komt kijken bij het bouwen van een kelder hebben zij de laatste jaren toegepast waardoor zij hun ontwikkeld hebben tot "allround kelderbouwers". Zij werken binnen het bedrijf met ongeveer 25 mensen en bouwen voor particulieren, bedrijven, en de agrarische sector en andere aannemingsbedrijven voornamelijk in Noord-Holland. Bij de Jong Betonkelders krijgt u professioneel advies en ondersteuning, kortom een uiterst betrouwbare partner voor uw betonwerk.

De kelder als woning aanvulling

De Jong Ursem KelderbouwWaarom is een kelder zo'n goede aanvulling op uw woning? Als eerste is onder de grond bouwen een stuk goedkoper ten opzichte van boven de grond bouwen. Een kelder hoeft immers niet van buiten afgewerkt te worden. Tevens is een kelder een aanzienlijke besparing op uw funderingskosten, dankzij de dragende functie van de kelderwanden is er geen verdere fundering noodzakelijk.

Daarnaast hoeft een kelder niet donker te zijn. Dat willen we graag nog even verder toelichten. Er kunnen in de kelder uitsparingen gemaakt worden voor kozijnen of voor een koekoek; een uitsparing naast de buitenmuur die zorgt voor lichttoetreding en ventilatie in de kelder. Dit vergroot de functionaliteit van de kelder. Zonder ramen is de kelder te gebruiken als wijnkelder, donkere kamer of garage. Met ramen kun je er heel goed een hobbykamer, kantoor, fitnesskamer of zelfs een slaapkamer van maken.

De kelder kan op verschillende manieren worden afgewerkt, de buitenzijde van de kelder kan door ons geïsoleerd worden zodat de wanden van binnen bijvoorbeeld gestuukt kunnen worden. Ook is de kelder hierdoor behaaglijker en brengt een geïsoleerde kelder minder stookkosten met zich mee.

West Friesland vloerenservice

West Friesland Betonvloeren is de specialist op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren. De betonvloeren kunnen met een slijtvaste toplaag in diverse hardheden, glad of met een antislipstructuur en in diverse kleuren worden uitgevoerd. Conventioneel, maar ook vloeistofdicht. West Friesland heeft zich gespecialiseerd in de zogenaamde.Vlakke Betonvloeren Deze vloeren worden voornamelijk aangebracht in loodsen, waar met heftrucks over deze vloeren gereden kan worden.

Related Posts